Näin vältät asukriisin

*yhteistyössä Suninen & Muotitalo Lehto

Ja lahjakriisin. Ja kaikki juhlakriisit. (Tiedän, tulin kreivin aikaan pelastamaan tilanteen.)

Valmistautuminen ajoissa, sillä tavalla meillä vältetään suurimmat kaaokset juhlapäivinä. Jaan teille muutaman vinkin, miten jopa tämä meidän nelilapsinen perhe saapuu juhliin (yleensä) ajoissa ja vaatteet päällä.

Juhlavaatteiden + korujen osto ainakin kahta viikkoa ennen juhlia.
Paitojen silitys ja kenkien lankkaus samantien, kun tietää mitä laittaa päälle.
Lasten kenkien sovitus! Jalka kun on yhtäkkiä kasvanut kolme numeroa ja perityt kengät ei mahdukkaan, niin pihalenkkarit juhla-asun kanssa harmittaa. Varsinkin äitiä.
Viikkoa ennen juhlia jokaiselle perheenjäsenelle oma pino valmiiksi, jossa on hiuspinnejä myöten kaikki valmiina.
Lahjan osto + paketointi. (Kannattaa tosin kysellä jo hyvissä ajoin mahdollisia toiveita.)
Kortti. Tämä on meidän heikko kohta.
Edellisiltana mä varastan itselleni aikaa ja lakkaan kynnet, teen kaikki mahdolliset karvanpoistot, ja laitan hiuksetkin niin valmiiksi kuin mahdollista.
Muistutus miehelle juhlista. (Vitsi.)

Kaikki tietää että harva asia menee ikinä niinkuin suunnittelee, mutta tällä valmistautumisella aamun uhmakohtaukset kolmevuotiaalta ja esiteiniltä ei horjuta aikataulua dramaattisesti ja juhlissa ollaan suomalaisittain hyvinkin ajoissa.

IMG_2757IMG_2647IMG_2649-3IMG_2675IMG_2683IMG_2695
kaikki kuvat TeijaK PhotographyIMG_2667-3IMG_2661

Kyllä puku tekee miehen, ei voi muuta sanoa. Mutta yhtä tärkeä viimeistely on korut, tässä tapauksessa kello ja kalvosinnapit. Meidän perheellä ei ole mitään tosi hienoja juhlia tiedossa tänä kesänä, mutta sellaiset on ehkä keksittävä että pääsen näkemään miehen vielä noin komeana. Ja tiedän jo mitä hän saa syntymäpäivälahjaksi kesällä. Ehkä se kännykkä pysyy useammin vain taskussa, kun ajan näkisi perinteisesti ranteesta..

20160510-DSC_043620160510-DSC_037020160510-DSC_0446

Mun lahjatoiveiden ykkössijalle sen sijaan hyppäsi nämä Kalevala Korun uutuudet, Hehku-sarjan riipus ja korvakorut. Yksinkertainen, mutta silti näyttävä. Aika pitkälti kaikkea mitä korulta voi toivoa. Toisaalta, mun nykyinen kellokin on liian iso, tuollainen kevyt ja kaunis (Longines) kello olisi aina ranteessa. Ja puhun varmasti monen naisen puolesta, että wink wink vaan miehet.

IMG_2549IMG_2550IMG_2526IMG_2628IMG_2571

Mutta oli meno mikä tahansa, puvun vaativa tilaisuus, tai rento illanvietto kavereiden kesken, suunnittelen asut aina etukäteen. Kokemuksen syvä rintaääni ja liian monta lähtöä takana joissa äiti saa meikata autossa ja huomaa vasta juhlissa että toinen silmä on meikkaamatta. Tai se kerta kun yhdeltä unohtui kengät kotiin joulukuussa. Tai kun pikkusisko oli pukenut isosiskon alkkarit ja loppujen lopuksi juoksi alasti juhlissa. Kyllähän te tiedätte! Sattuu varmaan kaikille..?

Vaatekaapin kulmakivet helpottaa niitä äkkilähtöjä, Lehdossa on ihana valikoima tosi moneen makuun! Ja ne mieleiset (ja rakkaat) korut viimeistelee asun kuin asun, meidän perheen lempparit löytyy Suniselta!

Kaikki korut löytyy Veturin Suniselta. Nettisivut osoitteessa www.suninen.fi 
Lisätietoja asiakaspalvelu@suninen.fi ja 044 727 5003.

Postauksen vaatteet löytyy Veturin Muotitalo Lehdosta. Facebook-sivu löytyy täältä.


Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s