Kesäpesä

Tänä kesänä ei ole turhan monta kertaa saanut sanoa sanaparia ”liian kuuma”. Mutta nyt on sellainenkin ihme päässyt suusta. Viime päivien aurinko ja ihoa hellivä lämpö on tuntunut ihan uskomattomalta. Kesä, se on vihdoin antanut parastaan!

Kesakeidas_h&mhome_0090

Aurinkoisena päivänä on ihana rakentaa itselleen kesäpesä. Sellainen ikioma nurkkaus, jossa voi vain löhöillä, hörppiä viilentävää juomaa ja ihmetellä ohi lipuvia poutapilviä.

Kesakeidas_h&mhome_0061

Minun (tai no meidän, ei tässä kauaa yksin saanut ihastella) kesäpesä rakentui villiviinin suojiin. Kannoin vanhan sängyn vilvoittavaan varjoon, mutta kuitenkin kädenmitan päähän kesäisistä auringonsäteistä. Petasin sänkyyn kauniit pellavalakanat, jotka tuntuvat mukavan pehmeiltä auringon kuumentavaa ihoa vasten. Murretut sävyt rauhoittavat kaiken kesäisen värikylläisyyden keskellä.

Kesakeidas_h&mhome_0050

Lähelle kaikki tarpeellinen: lehtiä, pientä naposteltavaa, vilvoittavaa juomaa.

Kesakeidas_h&mhome_0004

Juomisen tärkeyttä ei voi helteellä liiaksi korostaa. Kivat juomalasit ja kaunis kuviopintainen lasikannu täynnä mintulla ja limellä maustettua jäävettä, ja juotua tulee ihan huomaamatta. Sekä lasit, kannu että pyöreä punottu juuttitabletti ovat H&M Home -mallistoa.

Kesakeidas_h&mhome_0047

Olen kynttiläihminen ympäri vuoden. Lasipurkissa oleva tuoksukynttilä on paitsi tavattoman kaunis, niin siitä myös leijailee miellyttävän hento tuoksu auringon lämmittäessä kynttiläpurkkeja.

Kesakeidas_h&mhome_0031

Kesään kuuluu kaikenlainen napostelu. Vesimeloni ja suolaiset juustokeksit ovat helppo kesävälipala. Soikea vihreä lautanen antaa kauniin taustan kesäisille hedelmille ja marjoille.

Kesakeidas_h&mhome_0020

Ja koska nyt kuitenkin ollaan Suomen suvessa, niin torkkupeittoja ei voi koskaan olla liikaa. Varaa muutama kauniiseen koriin, niin niitä riittää useammallekin vilukissalle.

Kesakeidas_h&mhome_0076

Kesakeidas_h&mhome_0088

Heittäydy kesän vietäväksi, kanna sänky ulos, tuo matto terassia pehmentämään ja rakenna itsellesi kesäpesä aurinkoon tai varjoon. Varaa kaikki tarpeellinen kädenmitan päähän, rauhoitu, rentoudu ja ota päikkärit.

Kesakeidas_h&mhome_0067

Rentouttavia hetkiä ikiomassa kesäkeitaassa!


4 thoughts on “Kesäpesä

    1. Kiva kuulla! 🙂 Kommenttisi oli uppoutunut odottamaan hyväksymistä, siksi se ei näkynyt aiemmin. Anteeksi siitä! Kesäpesiä on mukava rakennella, tosin seuraavaksi kyllä katoksen alle…!

      Tykkää

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s