Hyvän olon keidas

*Yhteistyössä Hiustropiikki

Ette arvaakaan mitä mä olen löytänyt keskeltä Veturia! Niin hiljaisen ja rentouttavan paikan, ettei uskoisi olevansa keskellä vilkasta ostoskeskusta. Seesteinen huone, miellyttävä hiljainen musiikki taustalla, ja kasvoilla osaavan ammattilaisen kädet.

Kosmetologin löysin! (Mikä tahansa muu tässä vaiheessa kuulostaisi oudolta.)

En tunnu keksivän tarpeeksi ylistyssanoja tähän väliin. Uskotteko vain, jos sanon, että tuonne on mentävä. Piste.

Vaikka Hiustropiikki on tuttu paikka, olen ollut jotenkin täysin tietämätön heidän kosmetologistaan. Ylipäänsä olen tosi laiska käymään kasvohoidoissa, mutta esim. sokeroinnissa käyn säännöllisen epäsäännöllisesti.  Nyt pääsenkin hoitamaan kainaloiden sokeroinnin kauppareissun yhteydessä, niin kätevää! Ajattelin, että voisin myös varata itselleni vaikka kasvohoidon joskus, kun muu perhe menee elokuviin.

20170809-DSC_000620170809-DSC_0008

20170809-DSC_0005-2

Mulle tehtiin tuo timanttihionta, jonka voi säätää myös herkälle iholle soveltuvaksi. Mulla on tosiaan herkkä iho, pääosin hyvässä kunnossa, mutta pieniä epäpuhtauksia löytyy nenän pielestä, otsalta ja leuasta. Kasvohoidolta mä odotankin sellaista kuulautta ja hehkua ihoon. Hoidon jälkeen iho ei punoittanut ollenkaan, mutta tuntui todella sileältä. Lopuksi levitettiin vielä hoitovoide, jonka mikrokapseloidut pigmentit mukautuvat ihon omaan sävyyn ja tasoittavat sekä yhtenäistävät ihonsävyä. Mä olin tästä tuotteesta ihan että whaaat? Mutta kyllä, toimii juurikin noin! Voidetta on vain yksi sävy, joka tosiaan sopii kaikille, on vielä SPF50+. Mulle niin passeli tuote, kun en halua paksua meikkivoidekerrosta, mutta jotain kuitenkin iholle. Seuraavan kerran meikkivoideostoksille suunnatessa aion kokeilla tätä!

20170809-DSC_001920170809-DSC_003620170809-DSC_003420170809-DSC_0032

Hoidoissa käytetään kuvissa näkyvää Payot-sarjaa. Merkki on ranskalainen, jonka on perustanut naislääkäri Nadia Payot, vuonna 1920. Kaikki tuotteet on kehitetty herättelemään aisteja, ihania lumovia tuoksuja ja hyvin imeytyviä voiteita. Yhden hoitokerran perusteella voin olla samaa mieltä.

Timanttihionnan lisäksi mulle tehtiin hemmotteleva kasvohoito ja kulmat siistittiin. Hellä kuorinta ja kosteuttavat tuotteet taisi olla mulla pääosassa. (Nyt kun jälkikäteen katson tuota hinnastoa, niin en olisi itse paremmin osannut sanoa mitä mun iho kaipaa!)

Jos on epävarma, että mitä iholle pitäisi tehdä, ei sen takia kannata jättää hoitoa varaamatta. Se on itse asiassa mulla monesti ollut kynnyskysymyksenä, haluan hyötyä hoidosta mahdollisimman paljon ja jännitän, että mitä jos tästä ei olekaan mitään hyötyä! Hiustropiikissa kosmetologina toimii Marjo Hongisto (SKY-kosmetologi), hänellä on vuosien kokemus ja se kyllä paistaa läpi. Asiakkaan ei tarvi yhtään jännittää lopputulosta, koska hoidot tehdään aina ihotyypin mukaan. Asiantunteva kosmetologi osaa kyllä katsoa mitä tehdään tai jätetään tekemättä.

Hoidon jälkeen kasvoilla on ihana hehku ja rentoutunut olo! Täydet 6/5 tälle.

-Jaana


Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s